Essential Whey - 2,27 kg

Novi proizvod s povećanom koncentracijom proteina i fenomenalnim okusima - savršen protein za svaki dan!
Opis proizvoda

Opis proizvoda:

Essential Whey je novi protein koji mijenja dosadašnji Pure Whey u Prolabovoj ponudi. 

Povećana koncetracija proteina u porciji i fenomenalni novi okusi čine ga savršenim proteinom za svaki dan i sve vrste sportaša. 

 

Karakteristike proizvoda:

* 21 g proteina (po mjerici od 30 g) 

* Amino kiselinski sastav koji pomaže rast mišića i oporavak 

* Esencijalni nutrijenti koji pomažu prirast nemasne tjelesne mase 

* Protein za svaki dan 

* Ne sadrži aspartam 

* Fantastični okusi čokolade, jagode i vanilije 

 

Essential Whey sadrži isključivo premium 80% koncentrat proteina sirutke posljednje generacije. 

 

Prolab Essential Whey se izuzetno dobro miješa. Nije vam potrebna mrežica na shakeru. Za još ukusniji napitak protresite shaker nekoliko puta i ostavite da stoji pola minute. Zatim protresite još nekoliko puta i dobit ćete gust, izuzetno ukusan proteinski napitak za izgradnju i oporavak vaših mišića. 

 

U mjerici od 30 grama Essential Whey sadrži 21 gram čistog proteina, a aminokiselinski sastav superioran je ostalim proteinima na tržištu. 

 

Kada ga uzimate unutar 60 minuta nakon treninga, možete biti sigurni da će Vaš oporavak biti brz, a organizam će dobiti dovoljno amino kiselina za izgradnju nove mišićne mase. Essential Pure Whey ne sadrži aspartam te se može dodati u smjesu za palačinke i spravljanje kolača ili doručka sa žitaricama. 

 

Bez obzira da li ste vrhunski sportaš ili jednostavno brinete za svoju formu, Prolab Essential Whey će u potpunosti zadovoljiti vaše potrebe. Vi samo učinite svoj dio. Mi smo učinili svoj, na najbolji mogući način. 

 

* Ovaj proizvod sadrži soju. Izvor proteina u Prolab Essential Whey je isključivo sirutka, dok je soja, u vrlo malim količinama, prisutna kao sojin lecitin i u proizvod se dodaje kao antioksidans i stabilizator 

 

Okusi: mliječna čokolada, krem vanilija, divlja jagoda 

Pakiranje: 2,27 kg

©  Ben Hur 2014. All Rights Reserved.

Top Free Bets Bonuses view here.