Revita

Vrlo ukusan napitak u prahu od 1 kg, 454 gr, 200gr, te REVITA FE sa željezom od 250gr. Sa MATIČNOM MLIJEČI i C vitaminom, za sve uzraste.
Opis proizvoda

REVITA proizvodi su dijetetski proizvodi na bazi liofilizirane matične mliječi, namijenjeni očuvanju zdravlja i jačanju imuniteta u svim životnim dobima. Proizvodima REVITA nije potrebno puno vremena da bi se osjetilo njihovo blagotvorno djelovanje. Potrebno je naglasiti da je REVITA ukusni i osvježavajući napitak, čiji okus vole i djeca.

 

REVITA proizvodi su nastali kao rješenje problema kako pomoći ljudima koji su izloženi izuzetnim psiho-fizičkim naporima.

 

Svi proizvodi iz Programa REVITA kvalitetan su dodatak pravilnoj prehrani.

 

REVITA Orange je obogaćena prirodnom aromom naranče i zaslađena konzumnim šećerom. Preporučuje se ljudima svih životnih dobi, radi jačanja opće konstitucije, imuniteta i otpornosti na stres, a posebno djeci, mladima, sportašima i svima koji su izloženi povećanim intelektualnim i fizičkim naporima, kao i zagađenom životnom okruženju.

 

REVITA Diet Orange sadrži prirodnu aromu naranče, obogaćena je dnevno preporučenom dozom vitamina C, ne sadrži konzumni šećer i posebno se preporučuje dijabetičarima i osobama na redukcijskim (ili niskokaloričnim) dijetama. U dužem periodu konzumiranja, uz pravilnu ishranu, povoljno utječe na metabolizam, osigurava više energije, poboljšava izdržljivost u psihofizičkim naporima, daje snagu i svježinu.

 

REVITA Fe Forest berries sadrži aromu šumskog voća i zaslađena je konzumnim šećerom. Posebno se preporuča osobama koje imaju povećane potrebe za željezom: djeci u intenzivnom razvoju, trudnicama, rodiljama, anemičnim osobama, rekonvalescentima, naročito poslije ozlijeđivanja i gubitka krvi, starijim osobama, kao i osobama podložnim stresu. Revita Fe Forest berries je izuzetan proizvod koji se koristi u prevenciji i borbi protiv anemija. Dvovalentno željezo u Reviti Fe Forest berries dobro se resorbira u organizmu, a matična mliječ povećava njegovu apsorpciju, pa je za povoljan učinak dovoljna mnogo manja doza nego što je slučaj sa klasičnim preparatima željeza. Zbog toga se Revita Fe Forest berries konzumira kao ukusan napitak, bez neugodnih osjećaja koje izaziva željezo uneseno u organizam preparatima.

 

Zašto izabrati REVITU?

 

jedinstveni osvježavajući napitak na bazi matične mliječi

potpuno prirodni napitak

može se piti u neograničenim količinama

preporučuje se svim uzrastima

napitak za cijelu obitelj

pozitivna iskustva tisuće zadovoljnih korisnika

©  Ben Hur 2014. All Rights Reserved.

Top Free Bets Bonuses view here.