Antioxidant

Snažno antioksidativno djelovanje.
Opis proizvoda
  • snažno antioksidativno djelovanje
  • protiv djelovanja slobodnih radikala
  • jedna do dvije kapsule dnevno nakon jela

Antioksidanti su skupina različitih prirodnih spojeva koji imaju važnu ulogu zaštite organizma od štetnog djelovanja slobodnih radikala. Slobodni radikali, vežu se s tvarima s kojima dolaze u kontakt u kemijskoj reakciji, poznatoj pod nazivom oksidacija, što uzrokuje nove lančane reakcije i oštećenja. Nagomilavanje slobodnih radikala narušava zdravlje i ubrzava starenje, pa je korištenje antioksidanata važna prevencija brojnim bolestima kao i pomoć pri suzbijanju istih.

Vitamin C je glavni antioksidant koji ima važnu ulogu u oksido-reduktivnim procesima, sintezi kolagena, bitan je za rast i obnavljanje stanica, zubnog mesa i krvnih žila. Ima presudnu ulogu u prevenciji bakterijskih i virusnih infekcija te općenito djeluje na jačanje imunološkog sustava. Vitamin E zajedno sa selenom sprečava oksidaciju masnih kiselina. Reagira sa slobodnim radikalima štiteći naš organizam, te smanjuje mogućnost pojave ateroskleroze, umanjuje rizik od nastanka srčanog udara, te sprečava umor.

Kapsule Bodega Antioxidanta (cijena: 132 kn) sadrže i prirodni beta karoten koji je puno kvalitetniji od sintetskog te ima puno veći antioksidacijski potencijal.

Antioksidanti usporavaju starenje, snižavaju razinu kolesterola, smanjuju rizik nastanka raka, pomažu suzbijanju razvoja tumora, štite srce i krvne žile, pomažu kod kroničnih plućnih bolesti. Proizvod se posebno preporučuje sportašima prije i poslije napora, ali i svima koji žele osnažiti svoj organizam, usporiti starenje i ubrzati oporavak uslijed fizičkih i psihičkih napora.

 

Sastojci u jednoj kapsuli:

Provitamin A- prirodni betakaroten iz Blakeslea Trispora 16700 IU, 10 mg (167 %RDA)

Vitamin C (askorbinska kiselina), 500 mg (833 %RDA)

Vitamin E (d-alfa tokoferil sukcinat) 200 IU, 134 mg (1340 %RDA)

Selen (organski spojen s pivskim kvascem), 50 µg (100 %RDA)

Bioperine® (ekstrakt crnog papra - Piper nigrum), 5 mg

©  Ben Hur 2014. All Rights Reserved.

Top Free Bets Bonuses view here.