Mutant mass 2,2 kg

Mutant Mass je definitivno najkompletniji svjetski gainer! Dizajniran je za najbrže nabacivanje mišićne mase i prilagođen svakom metabolizmu!
Opis proizvoda

Karakteristike proizvoda:
* Waxy maize starch - ugljkohidrati velike molekularne težine
* Deset izvora kvalitetnih proteina
* Vrlo malo šećera
* MCT pozitivne masnoće za dodatnu energiju
* CLA (konjugirana linolenska kiselina)
* Laneno ulje
* Amino G-glutamine peptid matrix
* Colostrum
* Ekstrakt cimeta

Što se proteinskog dijela tiče: sastoji se od deset različitih izvora najčistijih proteina. Uključuje kombinaciju brzodijelujućih (whey protein koncentrat, whey protein izolat, whey protein hidrolizat) i sporootpuštajućih proteina (micelarni kazein, mliječni protein koncentrat, kalcij kazeinat, albumin i mliječni protein izolat). Na taj način opskrbljuje Vaše mišiće sa konstantnim dotokom aminokiselina kroz cijeli dan što je izuzetno važno za mišićni rast, obnovu mišićnog tkiva i oporavak!

Što se ugljikohidratnog dijela tiče: sadrži Waxy maize ! Waxy maize je ugljikohidrat s najvećom molekularnom masom! To znači da najbrže prolazi kroz želudac i na taj način najbrže donosi hranjive tvari do vaših mišića koji očajnički vape za hranjivim tvarima kako bi osigurali mišićni rast! Upravo tu je najveća kokurentna prednost Mutant Mass-a! Ostali gaineri će vam za istu cijenu prodati neke jednostavne ugljikohidrate kao što je glukoza, dok Mutant Mass nudi samo najbolje od najboljega što se sirovina tiče! Uz to, za razliku od drugih gainera ima vrlo malo šećera po obroku!

Mutant Mass također sadrži i pozitivne masnoće kao što su MCT (koji će Vam dati energiju), CLA (koji će Vam pomoći da smanjite količinu masnog tkiva pri nabacivanju mišića i laneno ulje (koje će Vam pomoći da održite zdravim vaš krvožilni sustav).

Mutant Mass sadrži posebnu formulu Amino-G Glutamine Peptide Matrix koja se sastoji od enzimski modificiranog peptida glutamina kako bi vam omogućio da maksimizirate stanični volumen i ubrzate mišićni oporavak.

Mutant Mass sadrži također i posebnu formulu Intrasorb-5 Calorie Impact Matrix koja uključuje Colostrum i Ins-Drive Complex (ekstrakt cimeta) koja omogučava učinkovitost inzulina (koji je najjači anabolni hormon) i učinkovitost probavnog sistema što omogućava bolju preradu nutrijenata i s time brži mišićni rast!

Mutant Mass je odličnog okusa bilo da se mješa u vodi ili mlijeku i zaslađen je najboljim zaslađivačem današnjice: sukralozom! Sukraloza je vodeći zaslađivač na svijetu pošto se pokazala puno zdravija od štetnog aspartama.

Preporuka primjene:
Uzmite jednu ili dvije mjerice pomješane u vodi ili malomasnom mlijeku 30 min prije treninga i uzmite jednu ili dvije mjerice pomješane u vodi ili malomasnom mlijeku u prvih 45 min nakon treninga. Na ovaj način ćete najviše potaknuti povećanje čiste mišićne mase. Zapamtite da je učinkovitije uzimati sa vodom.

Okusi: čokolada, vanilija, jagoda-banana
Pakiranje: 2,2 kg

©  Ben Hur 2014. All Rights Reserved.

Top Free Bets Bonuses view here.