MAXIMUM KREA-GENIC Weider (prah)

Vrhunskom KREA-GENIC kreatinu nadodan je kalcij taurin i L-alanin za povečanje snage, izdržljivosti i maksimalni "PUMP" efekt.
Opis proizvoda

Najprodavaniji suplement u sportskoj prehrani, a pojavio se tek u 90-tima! Zašto je tako popularan? Možemo reći da se kreatin najviše isplati po pitanju učinkovitosti. To je glavni energent za mišićne kontrakcije. Suplementiranje ovim preparatom izaziva porast razine fosfokreatina u mišićima (glavni čimbenik u sintezi ATP-a), naravno u kombinaciji s treningom i punjenjem rezervi glikogena (najoptimalnije s Vitargom).

Što to znači u praksi? Suplementiranje kreatinom dovodi do povećanja energije i snage (u teretani ćete moći podići veće težine nego do sada). Kreatin odgađa umor tako da ćete moći više trenirati nego do sada, omogućava veću eksplozivnost tako da će vam pomoći kod sportova kao što su: nogomet, košarka, odbojka, tenis, rukomet, bacanje kugle, diska, koplja, sprinteva, rugby-a itd.

Ne preporučava se uzimati kod sportova izdržljivosti: biciklizam na duge etape, maraton itd. zato što može izazvati dehidraciju i može dovesti do povećanja mase što u tim sportovima nikako nije poželjno. Njegovo djelovanje (snaga, eksplozivnost, energija) se ne osjeti odmah nakon prvog uzimanja nego postupno raste kako prolaze dani uzimanja i treniranja. Zato, ako se bavite nekim od nabrojanih sportova bilo bi ga dobro početi uzimati za vrijeme priprema tako da dosegnete vrhunac kada počne sezona.

Najpoznatiji korisnici: Linford Christie i Mary Pierce

Linford Christie, nositelj zlata u utrci na 100m, trenirao je uz kreatin monohidrat prije Olimpijade, a na samom natjecanju je prosto "eksplodirao".

Mary Pierce, tenisačica iz samog vrha svjetskog tenisa, opisana je od strane britanskog tiska (za vrijeme Wimbledona) kao jedina žena čija igra se po snazi može nositi s muškarcima.

 

Maximum krea-genic je dodatno pojačan sa taurinom, L-alaninom i mineralima koji se gube prilikom znojenja (natrij, kalcij i fosfor).

 

Sastav:

 

 

1 obrok(6.5g-1 čajna žličica)  
kreatin monohidrat 3g
 natrij 57mg
 kalcij  200mg
 fosfor  108mg
 taurin  1500mg
 L-alanin  1000mg

 

 

Način uporabe: uzima se u fazama (faza punjenja i faza održavanja) ovisno o tjelesnoj težini, nevezano za vježbanje (UZIMA SE I U DANE KAD SE NE TRENIRA). Uzima se 6-8 tjedana, a tada se napravi pauza od 4 tjedna. Pauza je neophodna zato što kreatin veže vodu u stanicama i zajedno s vodom veže i toksine u organizmu. Za vrijeme pauze tijelo se iščisti od toksina. Kreatin piti isključivo sa vodom i dodati ugljikohidrate (najoptimalnije-Vitargo). Istraživanja i iskustva su pokazala da ako se uz kreatin monohidrat dodaju ugljikohidrati dodatno se povećava njegova koncentracija u mišićima. Vrlo je važno da se 1 sat prije i 1 sat poslije uzimanja ne smije piti kava ili bilo koje piće sa kofeinom, mlijeko i sokovi koje sadrže limunsku kiselinu. U reakciji sa tim spojevima nastaje kreatinin koji nema ista djelovanja kao kreatin.

 

1. FAZA PUNJENJA (traje 5 dana)

 

 

tjelesna masa broj obroka
ispod 70kg 3x5g na dan
70-80kg 4x5g na dan
80-95kg 5x5g na dan
iznad 95kg 6x5g na dan

 

 

2: FAZA ODRŽAVANJA (traje od 37-51 dan-po izboru)

 

 

tjelesna masa  
ispod 70kg 1x5g na dan
70-95kg 2x5g na dan
iznad 95kg 3x5g na dan

 

 

3. Nakon faze održavanja napraviti pauzu od 4 tjedna

 

Napomena: Kreatin je ergogeno sredstvo koje vam daje energije i snage da uspijete u tom razdoblju tu energiju i snagu KROZ TRENINGE pretvoriti u mišićnu masu. No mišićne mase nema od samog kreatina! Kao što je za zid potrebna opeka tako i vašim mišićima treba kvalitetan materijal za izgradnju. To su prvenstveno proteini (whey poslije treninga i pravilna prehrana) i kvalitetni ugljikohidrati (vitargo nakon treninga)

©  Ben Hur 2014. All Rights Reserved.

Top Free Bets Bonuses view here.