VIPER BLACK

Zvijer među whey proteinima
Opis proizvoda

SERVING 39g – Protein 32,37g

46 SERVINGA

NE SADRŽI ASPARTAM NITI GMO SASTOJKE!

10g Glutamin peptida, 6,6g BCAA po servingu!

Sci-Muscle Viper Black ™ je prava zvijer među proteinima i s razlogom ga se može nazvati "kraljem proteina"! Viper Black je najnaprednija proteinska formula dizajnirana samo za vrhunske sportaše! 

Sci-Muscleov hidrolizirani izolat proteina sirutke, proglašen jednim od najkvalitetnijih hidrolizata dostupnih na tržištu, proizvodi se kontroliranim izlaganjem enzimima proteina sirutke. Tretman enzimima je blag i strogo nadziran, ostavljajući esencijalne aminokiseline očuvanima uz što se zadržava visoka čistoća i kvaliteta proteina. 

Molekularna težina je veća od 7000 Dalton 20% max, dok je he Degree hidrolizata (DH) 13%. 

VIPER BLACK™ je ultračist proizvod, brzo probavljiv te s očuvanim gradivnim i za regeneraciju neophodnim aminokiselinama. VIPER BLACK™ je ojačan dodavanjem glutamin peptida, najčišćeg oblika glutamina čija asposrpcija je i do 200% bolja nego kog standardnog L-glutamina. VIPER BLACK™ je najskuplji oblik proteina za proizvesti te je upravo zbog toga i najbolji protein koji možete kupiti. Dokaz njegove kvalitete je i činjenica da ga odabiru mnogi vrhunski profesionalni sportaši. 

 

Dostupni okusi: čokolada i banana

 

PAKOVANJE:

Ukupna količina:1800g

Količina pojedinačne doze: 39g

Broj pojedinačnih servinga: 46

 

 DOZIRANJE:

Pomiješati 39g (1 mjerica) s 150ml vode ili mlijeka nakon treninga. 

 

SASTAV PROIZVODA:

Hydrolysed Whey Protein Isolate, Peptide Bonded Glutamine (from Hydrolysed Wheat Protein), Cacao (for chocolate flavour only), Flavour, Sweetners: Sucralose, Acesulfame Potassium.

NE SADRŽI ASPARTAM NI GMO SASTOJKE. 

Moguće alergijske reakcije:

Proizvedeno u okruženju u kojem se nalaze mlijeko, jaja, soja, pšenica, kikiriki i lješnjaci.

 

UPOZORENJE:

 

Ne prelaziti preporučenu dnevnu dozu. 

 

Odricanje od odgovornosti:

 

Ovaj proizvod nije namijenjen dijagnosticiranju, liječenju ili spriječavanju bilo kakve bolesti. Dodaci prehrani ne bi trebali biti korišteni kao zamjena za uravnoteženu i raznovrsnu prehranu. Nemojte prelaziti preporučenu dnevnu dozu.

©  Ben Hur 2014. All Rights Reserved.

Top Free Bets Bonuses view here.