The Beef - 1,8 kg

Čisti izolat goveđeg proteina koji u sebi sadrži čak triput više aminokiselina.
Opis proizvoda

Opis proizvoda:

The Beef™ je čisti izolat goveđeg proteina koji u sebi sadrži čak triput više aminokiselina koje sudjeluju u izgradnji mišićne mase od klasičnog odreska. 

 

The Beef - superkoncentrirani, extra nemasni goveđi odrezak! 

 

Karakteristike proizvoda:

* 24,4 g čistog protein izolata iz crvenog goveđeg mesa 

* 3 puta koncentriraniji od bilo koje forme proteinskog proizvoda 

* Trostruko više aminokiselina 

* 20 puta više kreatina 

* 0 grama šećera 

* Ne sadrži aspartam ni GMO sastojke 

 

Proteini u govedini opskrbljuju tijelo gradivnim elementima za proizvodnju aminokiselina koje su neophodne izgradnji mišićnog tkiva. 

 

Poznato je kako je meso odličan izvor proteina, no često uz proteine s klasičnim odreskom na tanjuru dobijete i previše masnoća i kolesterola. Upravo stoga, odaberite izolat goveđeg proteina. Izolat goveđeg proteina omogućuje da se opskrbite proteinima vrhunske kvalitete bez opasnosti da uz njih unesete i manje kvalitetne nutrijente. 

 

Konzumirajte The Beef svakodnevno kako biste svojem organizmu omogućili izgradnju čistog mišićnog tkiva. The Beef je najbolji izbor najčišćeg proteina kojeg možete pronaći. Također, ovo je izbor i za one koji su osjetljivi na laktozu ili soju. 

 

Nadalje, The Beef je izbor i onih kojima je važan visok unos kreatina. Pored toga što je crveno meso daleko najbolji izvor najkvalitetnijih bjelančevina i perfektnog aminokiselinskog sastava ono predstavlja glavni i najveći izvor kreatina uopće. Upravo je govedina najbolji prirodni izvor kreatina. Da bi pojačao djelovanje kreatina na stanični volumen, svaki serving The Beef praha ima 20 puta više kreatina od klasičnog odreska čime će vaš mišić dobiti ekstremnu snagu i izvanredni mišićni rast. 

 

Način primjene:

Pomiješati 32 grama (1 mjerica) sa 150 ml vode ili mlijeka te popiti nakon treninga. Profesionalnim sportašima se preporuča konzumacija 1,5 mjerice (48g) u 200 ml vode nakon treninga. 

 

Okusi: čokolada 

Pakiranje: 1,8 kg

©  Ben Hur 2014. All Rights Reserved.

Top Free Bets Bonuses view here.