TESTORAGE

Bugarski tribulus s 95% steroidnih saponina
Opis proizvoda

TESTORAGE je originalni bugarski tribulus teresstris najveće moguće koncentracije steroidnih saponina - 95%!

Dodatno pojačan s 5 pojedinačnih steroidnih saponina: Tribol, Furostanol, Protodioscin, Tribulosin, Tribestin

 

Steroidni saponin predstavlja aktivnu supstancu u tribulusu. Tribulusi drugih proizvođača na tržištu su standardizirani na slabih 45%, 30% pa čak i 20%. Neki proizvođači čak i ne stavljaju količinu steroidnih saponina na svoje deklaracije jer su na najmanjem mogućem minimumu. To je sramotno, jer je steroidni saponin aktivna supstanca tribulusa i ono što tribulus čini efikasnim

Naučnici i sportaši dulje su vrijeme zadivljeni moćima testosterona. Testosteron pomaže izgradnju mišića, naročito mu dajući čvrstinu i gustoću, a istovremeno usporava procese starenja i pojačava seksualnu želju. Tribulus je u stanju podići nivo prirodnog testosterona u organizmu za 40 - 100%, bez neželjenih efekata. Dokazano je da tribulus drastično povećava nivo lutenizirajućeg hormona (LH) koji utječe na veću produkciju testosterona u testisima. Povećanje nivoa testosterona na ovako prirodan način utječe i na pozitivni kvalitet sperme. Tribulus je dugo bio tajna bugarskih i ruskih dizača utega zbog svog značaja na jačanje tetiva i dobijanja na snazi prirodnim putem. U narodnoj medicini tribulus je korišten kao sredstvo za reguliranje rada jetre, bubrega i kardiovaskularnog sustava. Prakticiran je i kao antiseptik i blagi diuretik.

 

Časopis Muscle Mag je za potrošače dao sljedeći savjet: Kada kupujete tribulus gledajte koliko ima supstance "Saponis", to jest aktivne supstance u tribulusu koja je odgovorna za njegove efekte. Najslabiji na tržištu imaju od 4 - 5%, slabi od 20 - 29%, a srednje slabi koji su se do sada mogli naći imaju maksimalno 45% aktivnih saponina.

 

 SCI MUSCLE LTD iz Velike Britanije je bacio u sjenu sve ostale tribuluse koji postoje i proizveo najači i najefektivniji tribulus današnjice koji postoji TESTORAGE!

TESTORAGE SCI-MUSCLE je originalni bugarski tribulus sa OGROMNIH 95% steroidnih saponina, najefektivniji i najači tribulus ikad proizveden!  

 

PAKIRANJE:

 

Ukupna količina: 120 kapsula

Količina pojedinačne doze: 2 kapsule

Broj pojedinačnih servinga: 60

 

DOZIRANJE:

 

Prvi serving (2 kapsule) uzeti odmah nakon buđenja, a drugi poslijepodne

U dane treninga prvi serving neposredno nakon buđenja a drugi nakon završenog treninga.

Faza „punjejna tribbulusom“ sa ovim proizvodom nije potrebna.

 

 

UPOZORENJE:

Ne prelaziti preporučenu dnevnu dozu. 

 

Odricanje od odgovornosti:

Ovaj proizvod nije namijenjen dijagnosticiranju, liječenju ili spriječavanju bilo kakve bolesti. Dodaci prehrani ne bi trebali biti korišteni kao zamjena za uravnoteženu i raznovrsnu prehranu. Nemojte prelaziti preporučenu dnevnu dozu.

©  Ben Hur 2014. All Rights Reserved.

Top Free Bets Bonuses view here.