LIPOFENOM

Perfektan Pre workout i fat burner!
Opis proizvoda

SCI-MUSCLE LIPOFENOM je najnapredniji postojeći proizvod za gubitak masnoće koji koristi sofisticiranu HMT (Hyper Metabolic) tehnologiju, koja može pomoći da se dramatično ubrza lipoliza i značajno poboljša mišićni tonus. Ovaj revolucionarni spoj sadrži 5 preciznih oblika ekstrakta koji sadrže moćne aktivne komponente. Kad se kombiniraju, ti ekstrakti mogu značajno povećati termogenezu.

Caffeine Anhydrous USP 1,3,7-Trimethylxanthin, sinefrin, guarana, ekstrakt zelenog čaja, rodiola rosea i guggulsteron!

Nije u pitanju ''Kemija'' niti ''AAS''. Lipofenom ima dvostruko djelovanje, djeluje kao pre-work out dajući onaj famozni ''kick'' u toku treninga i sa druge strane kao fatburner. Kada je svjetska agencija za kontrolu suplemenata zabranila efedrin kao sastavni dio mnogih fatburnera u to vrijeme napravljena je zamjena, legalna, dozvoljena i vrlo efikasna koja upravo djeluje kao efedrin. Djelovanje Caffeine Anhydrous USP 1,3,7-Trimethylxanthina u sinergiji sa sinefrinom koji su suština moćnog preparata Lipofenoma, djeluju na istom principu i daju isti efekt kao efedrin. 

Imajući u vidu da Lipofenom u svom arsenalu  impozantnu količinu Caffeine Anhydrous USP 1,3,7-Trimethylxanthina, sinefrina guarane.ekstrakta zelenog čaja, rodiole i guggulsterona, govori da je u pitanju ozbiljan i krajnje efikasan preparat namijenjen za pro-sportaše.

 

Sa SCI-MUSCLE LIPOFENOMOM biti ćete u mogućnosti da: 

 

• Snažno povećate proces termogeneze

• Smanjite masne naslage i povećate vaskularnost

• Povećate nivo snage i imate više energije

• Očuvate mentalni fokus , koncentraciju i intenzitet treninga

• Poboljšate cirkulaciju i produžite efekte djelovanja na organizam 

 

PAKOVANJE: 

 

Ukupna količina: 90 kapsula

Broj pojedinačnih servinga: 45

Količina pojedinačne doze: 2 kapsule

 

 DOZIRANJE:

 

 U dane treninga: prvu dozu (2 kapsule) uzeti nakon buđenja i drugu 30 minuta prije treninga ukoliko je vaš trening planiran za poslijepodne

U dane odmora: jedno serviranje (2 kapsule) uzeti nakon buđenja, a drugo serviranje sa ručkom.

 

UPOZORENJE: 

 

Uzimanje ovog proizvoda ograničeno je vremenski. Najduže vrijeme korištenja u kontinuitetu je maksimalnih 10 tjedana nakon čega slijede obavezna dva tjedna pauze.

Nikada ne uzimajte veću količinu od 3 pojedinačna servinga u 24h.

Ne uzimajte ovaj proizvod u periodu nakon pet sati popodne.

Proizvod nije namijenjen osobama ispod 18 godina života.

Zabranjeno trudnicama i dojiljama.

 

Odricanje od odgovornosti:

 

Ovaj proizvod nije namijenjen dijagnosticiranju, liječenju ili spriječavanju bilo kakve bolesti. Dodaci prehrani ne bi trebali biti korišteni kao zamjena za uravnoteženu i raznovrsnu prehranu. Nemojte prelaziti preporučenu dnevnu dozu.

©  Ben Hur 2014. All Rights Reserved.

Top Free Bets Bonuses view here.