Defender

za sportaše koji su stalno izloženi stresu, pomaže u očuvanju mišića
Opis proizvoda

Defender, 500 g

Defender – mišićni oklop

Glutamin je uvjetno esencijalna aminokiselina jer organizam u stanjima bolesti i fizičkog stresa, nije u stanju sintetizirati dovoljne količine glutamina te su tada potrebni vanjski izvori ove aminokiseline. Suplementacija glutaminom od velike je važnosti za sportaše koji su stalno izloženi stresu jer im pomaže u očuvanju mišića. Glutamin može spriječiti gubitak mišićne mase, štoviše, može povećati sintezu proteina u organizmu.

Sci-Muscle Defender™ - Glutamin peptidi su poznati kao najbolja biološki dostupna vrsta glutamina te da se apsorbiraju skoro duplo brže od istih količina slobodnog L-glutamina. Probavni sustav ima sistem prenošenja koji omogućuje bolju apsorpciju i iskoristivost peptida nego slobodne forme aminokiselina kao što je L-glutamin.

Glutaminski peptidi su odgovor onome što znanstvenici zovu glutaminskim paradoksom. Glutamin ima mnoštvo pozitivnih efekata, ali paradoks je u tome da velika većina unesenog L-glutamina u slobodnoj formi zapravo ne završi u krvotoku nego u mišićnom tkivu. Sa što više glutamniskih peptida povećava se brzina apsorpcije kao i vjerojatnost pozitivnih rezultata te na taj način glutaminski paradoks može biti riješen.

Zaključak je da je korištenje L-glutamina gotovo upola beskorisnije i besmislenije nego što je konzumacija glutamin peptida.

Doziranje: Umiješajte 1 mjericu (7g) u 100 ml vode. Pijte 2 puta dnevno..

Sastav:

Defender sastav

Sastojci: Soluble Hydrolysed Wheat Protein.

Ne sadrži aspartam niti GMO sastojke.

Sci Muscle Defender™ je ispitan i odobren od strane hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, te notificiran  u ministarstvu  zdravlja Republike Hrvatske.

Pakiranje:

  • 500 g
  • Broj pojedinačnih serviranja: 71
  • Količina pojedinačne doze: 7 g

©  Ben Hur 2014. All Rights Reserved.

Top Free Bets Bonuses view here.