Krom Picolinate

Pojačava djelovanje inzulina, stabilizira razinu šećera u krvi.
Opis proizvoda
  • pojačava djelovanje inzulina, stabilizira razinu šećera u krvi
  • jedna kapsula dnevno nakon jela

Krom je esencijalni mineral nužan za metabolizam ugljikohidrata i masti. Sudjeluje u nizu svakodnevnih bioloških procesa u našem tijelu, a najznačajnija mu je uloga u metabolizmu glukoze, odnosno šećera, pojačavajući djelovanje inzulina i povećavajući osjetljivost staničnih receptora na inzulin. Krom stabilizira razinu šećera u krvi, smanjuje rizik od naglog porasta ili pada šećera te pridonosi boljem iskorištavanju šećera u stvaranju energije istovremeno sprječavajući njegovo pretvaranje u masne naslage.

 

Reguliranje razine šećera u krvi od osobite je važnosti za osobe koje boluju o dijabetesa. Kod čak 80 posto populcije dijabetičara ustanovljen je izraziti manjak kroma što za rezultat ima slabo iskorištavanje šećera u stanicama i slabu osjetljivost stanica na inzulin. No krom nije samo važan za dijabetičare. On sprečavajući nagli pad razine glukoze, sprječava i simptome kao što su glavobolja, osjećaj iscrpljenosti, manjak energije i jak osjećaj gladi koji nastaju uslijed velikog vremenskog razmaka između obroka. Budući da prirodno odgađa i smanjuje osjećaj gladi, te umanjuje umor, koristan je u borbi protiv suvišnih kilograma. Istovremeno, on omogućuje veću izdržljivost i očuvanje mišićne mase pa njegove blagodati koriste i mnogi sportaši. Također, krom djeluje blagotvorno na mnoge pokazatelje starosti.

 

Bodega Krom (60 kapsula, cijena: 100 kuna) povećava osjetljivost stanica na inzulin pa je potrebno sve manje inzulina za regulaciju šećera u krvi, što je izrazito korisno kod dijabetesa.

 

Sastojci u jednoj kapsuli:

 

Krom (krom pikolinat), 200 µg (308 %RDA)

©  Ben Hur 2014. All Rights Reserved.

Top Free Bets Bonuses view here.