Aminorage, 250 g

BCAA (u omjeru 2:1:1), glutamin, kreatin monohidrat, citrulin malat i vitamin B6
Opis proizvoda

Aminorage, 250 g

AminoRage je najnovija, precizna, premium mješavina aminokiselina  koja će vam dati potrebnu energiju i time podignuti vaš trening na veći nivo, uz istovremeno poticanje bržeg oporavka.
 
BCAA (u omjeru 2:1:1), GLUTAMIN, KREATIN MONOHIDRAT, CITRULIN MALAT I VITAMIN B6!
 
Napredne komponente u Amino Rage znanstveno su spojene kako bi potpomogle brzini oporavka i povećanju proizvodnje  ATP-a, kao i  mišićni PUMP i povećanje mišićnih vlakana.
Poboljšava sintezu proteina, jača imunološki sustav i potiče bolju probavu.
Preporučena dnevna doza Vitamina B6 i zlatni omjer L-leucina, L-izoleucina, L-valina L-glutamina, kreatina i citrulin malata će stimulrati ogroman porast mišićne mase i snage, povećanje energije i oporavka.
Od prve doze, AminoRage kreće u  izgradnju, oporavak i rast  mišića što rezultira vrhunskim  mišićnim anabolizmom.
Amino Rage predstavlja najefektivniju, najkvalitetniju i daleko najbolju generaciju amino kiselina ikad proizvedenu. Radi se zaista o brilijantnoj i jedinstvenoj formuli bez imalo šećera i ugljikohidrata. NO booster Citrulin Malat i kreatin koji su dodani u ovu formulu, predstavljaju onu točku na ''''i'''' i savršeno zaokružuju jednu celinu, koja će svakom korisniku pružiti ono što nikada prije nije niti slutio da neka amino-formulacija može napraviti a to je zagarantiran napredak, kako u pogledu snage tako i čiste mišićne mase, bilo da težimo super mišićnoj masi ili ekstremnoj mišićnoj definiciji.
 
DOZIRANJE:
 
Dodajte 5 grama (1 čajna žličica) Aminoragea u100 ml vode 2 puta na dan
 
SASTAV PROIZVODA:
 
Creatine Monohydrate HPLC tested and dicyandiamide (DCD) free, Glutamine Peptides (from Hydrolysed Wheat Protein), Citrulline Malate, Leucine, Isoleucine, Valine, Flavour, Beta Carotene, Citric Acid, Sucralose, Stevia, Vitamin B6 (Pyridoxine HCL).
 
AMINORAGE  JE ISPITAN I ODOBREN OD STRANE HRVATSKOG ZAVODA ZA JAVNO ZDRAVSTVO, TE NOTIFICIRAN  U MINISTARSTVU ZDRAVLJA REPUBLIKE HRVATSKE

©  Ben Hur 2014. All Rights Reserved.

Top Free Bets Bonuses view here.