Kinetica Whey Protein - 1kg

Napredna formula s visokom udjelom proteina za potporu rasta i održanja mišićne mase.
Opis proizvoda

KINETICA WHEY PROTEIN

Napredna formula s visokom udjelom proteina za potporu rasta i održanja mišićne mase†

• Visok udio proteina (23g po 30g porciji)
• Kontrolirano porijeklo mlijeka, s vlastitih farmi i pašnjaka na kojima krave slobodno pasu. Garantirano bez korištenja hormona u ishrani.
• 5.7g BCAAs po mjerici (serviranju) od 30g
• Nizak udio šećera
• Pridodani Aminogen® probavni enzimi
• Bez glutena - pogodno za osobe s celijakijom
• Bez aspartama
• Ne sadrži umjetne okuse ili boje
• Svaka serija proizvoda testira se u okviru WADA standarda

 

"MADE OF WHAT MATTERS" - Proizvedeno samo od sastojaka koji doista nešto znače

Kinetica Whey Protein sadrži BIOTEIN™, ekskluzivan kompleks proteina sirutke, kreiran kombinacijom jedinstvene mješavine koncentrata, izolata i hidrolizata proteina iz sirutke. Koncentrat sirutke proizveden je tehnologijom ultra-filtracije. Sadrži visoki udio proteina i aminokiselina razgranatog lanca (BCAA). Izolat proteina sirutke je protein najviše kvalitete proizvedencross-flow-mikro filtracijom. Hidrolizat proteina sirutke je pred-probavljen, enzimatski obrađen i rastavljen na peptide. Peptidi imaju izuzetno veliku biološku vrijednost i izuzetno laku probavljivost te najbolje pomažu rast i održanje mišićne mase.

Kinetica proteini jedinstveni su na tržištu. Naime, u Kinetici sami proizvode‡ sve proteine, od milijeka krava s vlastitih farmi, prerađenog u najmodernijim i tehnološki najnaprednijim proizvodnim pogonima. Tako u proizvodnji imamo punu kontrolu, od selekcije sirovina do proizvodnje gotovog proizvoda, kako bi bili sigurni da su Vam isporučeni samo vrhunski proizvodi. U stvari, mi znamo ime krave čije je mlijeko korišteno u proizvodnji ovih proteina!

Kinetica proteini obogaćeni su okusima proizvedenim u našoj tvrtki kćeri poznatoj pod imenom "Sinergy". Sinergy predstavlja sam vrh svjetske proizvodnje prirodnih okusa, a u svojim ga proizvodima koriste i druge poznate svjetske kompanije.

Kinetica Whey Protein osigurava 5.7g prirodno sadržavajućih BCCA po serviranju, a pridodani su probavni enzimi zaštićenog imena Aminogen®. Sadrži samo prirodne okuse i boje što sve zajedno služi kao osnova za izuzetno kvalitetan i ukusan shake. Sve što trebate napraviti je dodati vodu ili mlijeko s malo masnoće i uživati.

Kao i svi drugi naši dodaci prehrani za sportaše, svaka serija Kinetica Whey Proteina testira se u okviru World Anti-Doping Agency (WADA, Svjetska anti-doping agencija) od HFL do ISO 17025 standarda. Vrhunski sportaši uzimaju Kineticu kako ne bi kompromitirali svoja dostignuća, a svi ostali, koji brinu za vlastito zdravlje i očekuju rezultate, profitiraju od proizvoda pred kojeg su postavljeni najviši standardi i očekivanja u smislu sigurnosti i povjerenja u dodatke prehrani koje unosite u organizam.

©  Ben Hur 2014. All Rights Reserved.

Top Free Bets Bonuses view here.