Kinetica ProRelease - 900 g

Znanstveno formulirana kombinacija s visokim udjelom brzih, srednjih i sporih proteina za potporu izgradnje i održanja mišićne mase.
Opis proizvoda

 KINETICA PRORELEASE

Znanstveno formulirana kombinacija s visokim udjelom brzih, srednjih i sporih proteina za potporu izgradnje i održanja mišićne mase†

Brzi, srednji i spori proteini s produženim djelovanjem 
• Preko 5g BCAA po serviranju.
• Nizak udio šećera
• Pridodani Aminogen® probavni enzimi
• Bez glutena - pogodno za osobe s celijakijom
• Pogodan za vegetarijance
• Bez aspartama
• Ne sadrži umjetne okuse ili boje
• Svaka serija proizvoda testira se u okviru WADA standarda

 

"MADE OF WHAT MATTERS" - Proizvedeno samo od sastojaka koji doista nešto znače

Kinetica Prorelease sadrži BIOTEIN™ Release, znanstveno formuliranu kombinaciju proteina. Sadrži koncentrat proteina iz mlijeka, koncentrat proteina sirutke, albumin iz jaja i izolat proteina sirutke. Svaki od navedenih proteina probavlja se različitom brzinom što osigurava produljeno djelovanje. Izolat i koncentrat proteina sirutke probave se brzo i sadrže velik udio proteina i aminokiselina razgranatog lanca (BCAA). Protein iz jaja probavlja se srednje brzo, a sadrži sve esencijalne amino kiseline. Koncentrat mliječnog proteina probavlja se sporo i postepeno snabdjeva organizam aminokiselinama. Bez obzira da li se probavljuju brzo ili sporo, ovi proteini probavljaju se lako, visoke su biološke vrijednosti i podupiru prirast i održanje mišićne mase.

Kinetica Prorelease osigurava preko 5g prirodno sadržanih BCCA po serviranju, a u proizvod su dodani i enzimi zaštićenog imena Aminogen®. Sadrži samo prirodne okuse i boje što sve zajedno služi kao osnova za izuzetno kvalitetan i ukusan shake. Sve što trebate napraviti je dodati vodu ili mlijeko s malo masnoće i uživati.

Kao i svi drugi naši dodaci prehrani za sportaše, svaka serija Kinetica Whey Proteina testira se u okviru World Anti-Doping Agency (WADA, Svjetska anti-doping agencija) od HFL do ISO 17025 standarda. Vrhunski sportaši uzimaju Kineticu kako ne bi kompromitirali svoja dostignuća, a svi ostali, koji brinu za vlastito zdravlje i očekuju rezultate, profitiraju od proizvoda pred kojeg su postavljeni najviši standardi i očekivanja u smislu sigurnosti i povjerenja u dodatke prehrani koje unosite u organizam.

 

 

 

©  Ben Hur 2014. All Rights Reserved.

Top Free Bets Bonuses view here.