Maca

Za povečanje energije, plodnosti i libida kod muškaraca i žena.
Opis proizvoda

Maca 500mg (4:1 ekstrakt)

Što je Maca?

Maca (Lepidium meyenii) je biljka nativno iz Perua. U tradicionalnoj medicini koristi se za povećanje plodnosti i libida, podjednako kod muškaraca i žena. Prema afrodizijačkim svojstvima spada u kategoriju sredstava srednje jakog djelovanja. Budući da ne utječe direktno na razinu hormona, maca se smatra adaptogenom, jednim od rijetkih biljnih pripravaka koji uravnotežuje tjelesne sustave i vraća ih na optimalnu razinu, bez obzira proizvode li žlijezde s unutrašnjim izlučivanjem višak ili manjak određenih hormona.

Prema dostupnim studijama, kod muškaraca značajno utječe na povećanje seksualne energije i stanja srednje izražene erektilne disfunkcije (Andrologija, 2009. Morgagni-Pierantoni Hospital, Italija). Uz povećani libido, studije potvrđuju povećanu proizvodnju spermija te njihovu bolju pokretljivost. 

Kod žena Maca se koristi kao pomoć pri ublažavanju simptoma menopauze. Dr. Alan Warshowsky, direktor na Beth Israel Hospital u New Yorku, kaže da se "barem 50% njegovih pacjentica u menopauzi, koje uzimaju macu, osjeća bolje. Uz poboljšanje seksualnih funkcija, očigledan je bio izostanak osjećaja tjeskobe i povećanje tjelesne vitalnosti."

Sadržaj: 500 mg, 60 kapsula
Način uzimanja: 1 kapsula, jednom dnevno, uz obrok.
Ovaj proizvod ne sadrži: kvasac, kukuruz, mlijeko, gluten, umjetne boje i arome, pridodan šećer, škrob ili prezervative.

©  Ben Hur 2014. All Rights Reserved.

Top Free Bets Bonuses view here.