Kinetica Complete - 2 kg

Znanstveno formuliran "All In One" proizvod s proteinima, ugljikohidratima i kreatinom za brzo dobivanje mišićne mase.
Opis proizvoda

 

 

 

KINETICA COMPLETE

Znanstveno formuliran "All In One" proizvod s proteinima, ugljikohidratima i kreatinom za brzo dobivanje mišićne mase†

• Na bazi proteina sirutke (koncentrat, izolat, peptidi) 
• Obogaćen prirodnim kokosovim uljem 
• Preko 8g BCAA po serviranju.
• Jedinstvena mješavina tri ugljikohidrata
• Pridodani glutamin, leucin i taurin i vitamini
• Pridodani Aminogen® probavni enzimi
• Pridodan Creapure® kreatin
• Bez aspartama
• Ne sadrži umjetne okuse ili boje
• Svaka serija proizvoda testira se u okviru WADA standarda

 

"MADE OF WHAT MATTERS" - Proizvedeno samo od sastojaka koji doista nešto znače

Kinetica Complete sadrži BIOTEIN™ Xtreme, ekskluzivnu mješavinu proteina iz sirutke. Sastoji se od najboljeg koncentrata proteina sirutke obogaćenog organskim kokosovim uljem. Organsko kokosovo ulje uglavnom čine kvalitetne masti - trigliceridi srednjeg lanca. MCT se brzo probavlja u želucu i biva transportiran do jetre gdje se metabolizira brže no druge masti. Uz to, u Biotein Xtreme sadrži izolat i hidrolizat proteina sirutke. Izolat je najviše kvalitete proizveden postupkom cross-flow mikrofiltracije. Hidrolizirani protein sirutke je pred-probavljen i enzimima rastavljen na peptide. Ova kombinacija proteina sadrži 8 grama BCAA po serviranju i doprinosi prirastu i održanju mišićne mase.

Kinetica proteini jedinstveni su na tržištu po tome što od početka do kraja sami proizvodimo‡ proteine; od proizvodnje milijeka krava s vlastitih farmi, prerađenog u najmodernijim i tehnološki najnaprednijim proizvodnim pogonima, do finalnog proizvoda. Tako u proizvodnji imamo punu kontrolu, od selekcije sirovina do proizvodnje gotovog proizvoda, kako bi bili sigurni da su Vam isporučeni samo vrhunski proizvodi. U stvari, mi znamo ime krave čije je mlijeko korišteno u proizvodnji ovih proteina!

Mješavina tri ugljikohidrata sadrži Palatinose™(izomaltuloza), zobene pahuljice i maltodekstrin. Pridodani aktivni sastojci uključuju L-glutamin, L-Leucin, Taurin i Creapure®, uz Aminogen® probavne enzime i multi vitamine.

 Kreatin povisuje tjelesne performanse u uzastopnim kratkotrajnim vježbama visokog intenziteta.
 Folna kiselina doprinosi normalnoj sintezi aminokiselina,
 Riboflavin (B2) doprinosi smanjenju umora i iscrpljenosti te doprinosi normalnom metabolizmu stvaranja energije

Kao i svi drugi naši dodaci prehrani za sportaše, svaka serija Kinetica Whey Proteina testira se u okviru World Anti-Doping Agency (WADA, Svjetska anti-doping agencija) od HFL do ISO 17025 standarda. Vrhunski sportaši uzimaju Kineticu kako ne bi kompromitirali svoja dostignuća, a svi ostali, koji brinu za vlastito zdravlje i očekuju rezultate, profitiraju od proizvoda pred kojeg su postavljeni najviši standardi i očekivanja u smislu sigurnosti i povjerenja u dodatke prehrani koje unosite u organizam.

 

 

 

©  Ben Hur 2014. All Rights Reserved.

Top Free Bets Bonuses view here.