GoNutrition Diet Whey

pomaže da kontroliranom dijetom izgubite kilograme
Opis proizvoda

Go Diet Whey™

Go Diet Whey je na proteinima bazirana formula koja pomaže da kontroliranom dijetom izgubite kilograme. Sadrži 37 grama proteina premium kvalitete uz dodatak ekstrakta zelenog čaja, acetil L-karnitina, važnih vitamina i minerala, ljuskica psiliuma i sjemenki lana. Sadrži malu količinu šećera i masti i fantastičan je obrok za početak dana. Pridržavajte se plana prehrane, vježbajte i bit ćete zadovoljni s rezultatima u kratkom roku!

 Preko 37 grama proteina po serviranju
 Sadrži zeleni čaj, Acetil L-karnitin, sjemenke lana i psilium 
 Odličan i ekonomičan obrok za početak dana

Kakve proteine i ugljikohidrate sadrži Go Diet Whey?

U ovom se proizvodu nalazi kombinacija koncetrata i izolata proteina sirutke te micelarni kasein. Ovakva kombinacija pruža osjećaj sitosti na duže vijeme, a ujedno pomaže izgradnju mišića†. Go Nutrition formula sadrži više proteina po serviranju no konkurentski proizvodi, dok micelarni kazein konkurentski uopće ne sadrže. U Go Diet Whey porciji nalazi se i 9.3g "sporih" ugljikohidrata tako da je odličan za uzimanje prije ili poslije treninga, ali i kao samostalni, zdravi zamjenski obrok koji sadrži proteine, ugljikohidrate, vitamine, minerale i omega masne kiseline.

Što još sadrži?

Go Diet Whey sadrži ekstrakt zelenog čaja i karnitin će pomoći da izgledate kako želite. 300mg ekstrakta zelenog čaja po porciji sadrži primjerenu količinu kofeina koja utječe na metabolizam i posjeduje svojstva koja ćete brzo osjetiti. I dok konkurenti stavljaju mikro količine karnitina u slične proizvode, Go Nutrition poštuje dostupna istraživanja i stavlja količine potvrđene kao djelotvorne: 500 mg acetil L-karnitina (ALCAR) i preko 60% RDA vitamina i minerala. Za kompletan sastav pogledajte karticu pored. "Sastojci".

Kako uzimati Go Diet Whey?

Preporučamo uzimanje 2 mjerice (cca 58g), 1-2 puta na dan. Umiješajte ih u 250-350ml vode ili mlijeka i promiksajte u blenderu. Popijte jedan Go Diet shake ujutro, a drugi između obroka ili nakon vježbanja.

Koji okusi su dostupni?

Go Diet Whey je dostupan u šest različitih okusa: Jammie Biscuit (okus prhkog keksa s pekmezom), Maple Syrup and Pancake (palačinke s javorovim sirupom), Rhubarb and Custard Sweets (okus tradicionalnih engleskih slatkiša od rabarabe), Srawberries and Whipped Cream (jagoda i tučeno vrhnje), Tripple Chocolate (trostruka čokolada), Turkish Delight (rahatluk) i Vannila Ice Cream (sladoled vanilija). Svi sastojci nabavljeni su od poznatih europskih dobavljača i moraju proći rigorozno testiranje prije finalne proizvodnje u našim najmodernijim pogonima kako bi Vam osigurali proizvode najvišeg standarda.

† Proteini doprinose rastu mišićne mase.
† Proteini doprinose održavanju mišićne mase.
† Proteini doprinose održavanju normalnih kostiju

©  Ben Hur 2014. All Rights Reserved.

Top Free Bets Bonuses view here.