GN Volt

Volt je "pre workout" formula, odnosno proizvod koji se konzumira prije treninga.
Opis proizvoda

Volt™ -250g, 500g

Volt™ je formuliran na temelju znanstvenih spoznaja koje pomažu sportašima da maksimalno iskoriste svoje potencijale. Volt™ je "pre workout" formula, odnosno proizvod koji se konzumira prije treninga. Čini ga 12 aktivnih sastojaka koji djeluju sinergijski. Za maksimalne rezultate potrebna je energija, snaga i čvrstoća čitavog organizma, a bodybuilderi dodatno očekuju i da im mišići budu dobro prokrvljeni i "napumpani". Kombinirajući sastojke provjerene brojnim istraživanjima Volt™ vam može pomoći da podignete intenzitet treninga na višu razinu i izazovete maksimum fizičkog potencijala organizma.

 Potentna formula za uzimanje prije treninga
 Energija, Fokus & "Pump" efekt mišića

 Sadrži Creapure® kreatin, kofein, ekstrakt biljke mate (Yerba Mate), taurin, AAKG i citrulin malat

Kako djeluje Volt™ pre workout formula?

Volt djeluje trostruko: GN™ krvožilni i "pump"pojačivač temelji se na AAKG-u i citrulin malatu; GN™ matrici za snagu i čvrstinu baziranu na Creapure® kreatinu; L-taurinu i beta alaninu te "usmjerivaču" fokusa (kofein, ekstrakt guarane, Yerba mate). Matrica za snagu sadrži 5g najboljeg Creapure® kreatina†, 2.5g L-taurina i 1.8g beta-alanina. Creapure® je jedan od najbolje istraženih suplemenata na tržištu čije je djelovanje potvrđeno brojnim kliničkim studijama. Može uvećati snagu, čvrstoću i veličinu mišića, dok beta alanin absorbira laktičnu kiselinu koja koči kontrakciju mišića. Taurin pomaže snabdijevanje mišića vitalnim nutrijentima. Kombinacija ekstrakta guarane, biljke mate, tirozina, vitamina B6†, karnitina, kofeina i glukuronolaktona pomaže neurotransmisiju, odgađa mentalni zamor i daje energiju.

Kako uzimati Volt?

Za spremne sportaše GN™ preporuča 12.5g (otprilke 4 medium mjerice*) promiješanei s 100-200ml vode u shakeru. Preporuča se konzumirati 30-45 minuta prije treninga. Volt™ je dostupan u jednom okusu, Berry Burst.

Kako je proizveden Volt?

Kao i sve GN premium formule, Volt™ je razvijen unutar tvrtke Go Nutrition. Sve sirovine dobavljaju se isključivo od priznatih europskih proizvođača i prolaze rigorozan test prije završnog miješanja u vlastitim, novim i najmodernijim, pogonima. Go Nutrition redovito provodi i testove u nezavisnim laboratorijima kako bi bili sigurni da proizvodi zadovoljavaju najviše standarde.

† Vitamin B6 doprinosi normalnom metabolizmu stvaranja energije
† Vitamin B6 doprinosi normalnom metabolizmu proteina i glikogena
† Vitamin B6 doprinosi normalnom funkcioniranju živčanog sustava
† Vitamin B6 doprinosi smanjenju umora i iscrpljenosti
† Kreatin povisuje tjelesne performanse u uzastopnim kratkotrajnim vježbama visokog intenziteta

 

 

 

NUTRITIVNE VRIJEDNOSTI PO SERVIRANJU 12.5g TIPIČNO U 100g
Energija 6kcal/25kJ 24kcal/100kJ
Proteini (suhe tvari) 0,0g 0.0g
Proteina 0.0g 0.0g
Masti 0.0g 0.0g
od čega zasićene 0.0g 0.0g
Ugljikohidrati 49.3g 12.0g
od čega šećer 31.4g 12.0g
Soli u tragovima u tragovima
     
Ostali aktivni sastojci u 12.5g/po serviranju:
Creapure® kreatin 2.5g  
Taurin 1.25g

©  Ben Hur 2014. All Rights Reserved.

Top Free Bets Bonuses view here.