GN Pure Mass

kalorična formula idealna za sportaše
Opis proizvoda

Pure Mass®

Pure Mass je ultra kalorična formula idealna za sportaše čiji zahtjev je prvenstveno snaga te sve ostale koji žele "nabaciti" kvalitetne kilograme i dobiti na masi. Maksimalna doza za uzimanje bile bi tri mjerice, a u tom slučaju u tijelo unosite 450 "dobrih" kalorija i 43g proteina s postepenom razgradnjom u probavnom traktu. U formulu je uključeno i 5 g glutamične kiseline koja pomaže sintezu proteina i nadoknadu glikogena. Ova nutrijentima bogata formula stoji uz bok najboljim "gainerima" na tržištu.

 Preko 450 kcal po serviranju
 Više od 43g vrlo kvalitetnih proteina po serviranju

 5g glutamične kiseline 
 Formula za masu

Što sve sadrži Pure Mass®?

Pure Mass sadrži kombinaciju koncentrata proteina sirutke, albumena iz bjelanjka jaja i micelarnog kaseina,. Sve zajedno preko 37% ovog proizvoda za dobivanje mase čine proteini†, uglavnom brzi, pa srednji, i na koncu oni spori. Ugljikohidrati su sastavni dio svih proizvoda koji služe za dobivanje mase, a GN kombinira maltodekstrin, zobene pahuljice i kukuruzni škrob kako bi podigao kalorijsku vrijednost. Dodatna količina glutamina pomaže sintezu proteina kako bi većina kalorija otišla na izgradnju kvalitetne mišićne mase Kako bi formula bila zaokružena svim nutrijentima, pa tako i mastima, Pure Mass sadrži 5g lanenog ulja i trigliceride srednjeg lanca (MCT). MCT organizam direktnno koristi za proizvodnju energije, a ne skladišti u zalihe manog tkiva.

Kako uzimati Pure Mass®?

Preporučamo uzimanje 1 do 3 mjerice promješane u 600-700ml vode ili mlijeka. Potrebno dobro miksati. Pure Mass dobavljiv je u pet različitih okus: Jammie Biscuit, Maple Syrup and Pancake, Rhubarb and Custard Sweets, Strawberries and Whipped Cream, Triple Chocolate and Vanilla Ice Cream.

Kako je proizveden Pure Mass®?

Kao i sve naše premium formule, Pure Mass je razvijen unutar tvrtke Go Nutrition. Sve sirovine dobavljaju se isključivo od priznatih europskih proizvođača i prolaze rigorozan test prije završnog miješanja u vlastitim, najmodernijim, pogonima. Go Nutrition redovito provodi i testove u nezavisnim laboratorijima kako bi bili sigurni da proizvodi zadovoljavaju najviše standarde.

† Proteini doprinose rastu mišićne mase.
† Proteini doprinose održavanju mišićne mase.

©  Ben Hur 2014. All Rights Reserved.

Top Free Bets Bonuses view here.