GN Brown Rice Protein 80

Vegetarijanci, vegani, ovo je pravi proizvod za Vas, ali i sve druge koji žele napraviti pauzu od proteina sirutke ili su alergični na mliječne proizvode ili soju
Opis proizvoda

Brown Rice Protein 80

GN Brown Rice Protein 80 sadrži 80% kvalitetni koncentrat proteina dobiven iz cjelovitog zrna smeđe riže. Smeđa riža prirodno je bogata naročito glutamičnom kiselinom i leucinom i idealna je za osobe koje izbjegavaju mliječne proizvode ili proteine iz soje. Vegetarijanci, vegani, ovo je pravi proizvod za Vas, ali i sve druge koji žele napraviti pauzu od proteina sirutke ili su alergični na mliječne proizvode ili soju. Ovaj proizvod dolazi s garancijom porijekla i nije proizveden od riže iz GMO uzgoja. U ovaj protein iz smeđe riže nisu dodani okusi.

 Premium izvor proteina biljnog porijekla
 Preko 80% sadržaja proteina 
 Bogat aminokiselinama
 Ne sadrži GMO, soju i gluten

Zašto odabrati Brown Rice Protein 80?

Brovn Rice Protein 80 je vrlo kvalitetan proizvod proizveden mokrim mljevenjem cjelovitog zrna riže, 100% bez prisustva GM organizama. Po serviranju od 30g u tijelo unosite 24g proteina te vrlo malo ugljikohidrata i masti, što je odličan omjer i prava potpora izgradnji vitkog tijela i mišća†. Ovaj proizvod ne sadrži soju i gluten tako da je pravi izbor za osobe s alergijama. Protein iz smeđe riže bogat je esencijalnim i neesencijalnim aminokiselinama nužnim za izgradnju novih mišića. Kako stručnjaci sugeriraju uzimanje gotovo 2g proteina dnevno u cilju povećanja mišićne mase, osobe koje ne konzumiraju mliječne proizvode, meso i izbjegavaju soju (naročito muškarci!) sada na raspolaganju imaju proteinima bogat proizvod bez glutena.

Porijeklo i kvaliteta

GN Brown Rice Protein sadrži protein iz smeđe riže dobavljen od poznatog britanskog proizvođača sirovine i zadovoljava stroge kriterije odabira dobavljača. Prije pakiranja u GN proizvodnim pogonima sirovina se dodatno testira na sadržaj i tek tada pakira kao finalni proizvod.

 

† Proteini doprinose rastu mišićne mase.
† Proteini doprinose održavanju mišićne mase.

©  Ben Hur 2014. All Rights Reserved.

Top Free Bets Bonuses view here.